Tajný scénář odchodu Jeníkové - Vendulka prolétne sklem! A Valšík na ni udělá velkou křivárnu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajný scénář odchodu Jeníkové - Vendulka prolétne sklem! A Valšík na ni udělá velkou křivárnu...

Veroniku Jeníkovou alias Vendulku čeká smutný osud. Ošklivě se zraní.
Veroniku Jeníkovou alias Vendulku čeká smutný osud. Ošklivě se zraní. (TV Nova, Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Hykl)

Měl to být krásný, poklidný a dojemný odchod ze seriálu. Deník Aha! ale vypátral, že vrchní sestra Vendulka v podání herečky Veroniky Jeníkové (45) ve skutečnosti opustí »nováckou« Ordinaci v růžové zahradě 2 za velmi dramatických okolností! „Proběhne skleněnou výplní, ošklivě se zraní a převezou ji do jiné nemocnice. Tím skončí,“ prozradil seriálový partner herečky Vlastimil Zavřel (56) alias Jindřich Valšík.

„Scenáristi mi udělali velkou radost, moje postava naštěstí neumře. Spíš naopak. Rozloučí se velmi dojemným způsobem,“ tvrdila ještě před časem sama herečka. Jenže jak se ukazuje, její odchod z Novy na konkurenční Primu, kde se již brzy objeví v seriálu Cesty domů, bude jedno velké drama!

„Nechci toho prozrazovat příliš, aby se diváci měli na co těšit, ale Vendulku těžce zklamu,“ přiznává Zavřel. „Udělám nějakou křivárnu, která mi projde, protože ji nikdo nepozná. Vendulka o ní ale ví, a protože je hrdá, rozhodne se, že s takovým člověkem nechce mít nic společného. A když přede mnou utíká, proběhne tím sklem. Zraněnou ji odvezou do krajské nemocnice,“ odtajnil přísně střeženou scénu Ordinace seriálový partner Jeníkové.

Ten už nyní dumá, jakou novou partnerku mu scenáristé předepíší. „Moc na výběr tam není. Všichni mají vztahy a nechtěl bych rozbíjet nějakou rodinu. Třeba taková Běla Zlaty Adamovské by se mi velmi líbila, ale to by mě asi Petr Štěpánek, který hraje mého bráchu Edu, asi zabil,“ směje se herec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.