Michaela Ochotská: Vitteka neznám! Róbert Vittek: Dnes mi volala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Michaela Ochotská: Vitteka neznám! Róbert Vittek: Dnes mi volala...

Michaela Ochotská vztah s ženatým fotbalistou popřela.
Michaela Ochotská vztah s ženatým fotbalistou popřela. (Aha – Kundrát, Hykl, Pátek)

Fotografie moderátorky Televizních novin Michaely Ochotské (25), na nichž ze svého nového domu v Praze-Šeberově odjíždí v luxusním mercedesu se slovenskou SPZ s milencem, vzbudily nevídaný rozruch! Nad identitou vysokého mladého sportovce, který jako by z oka vypadl slovenskému fotbalovému reprezentantovi Róbertu Vittekovi (28), se totiž objevily otazníky.

Ochotská se k ženatému fotbalistovi, který má navíc dvě děti, nechce vůbec znát. „S panem Vittekem se rozhodně neznám, nikdy v životě jsem se s ním ani na chvíli neviděla. Nehledě na to, že on má svoji rodinu,“ brání se Ochotská. Proti zprávám o mileneckém vztahu s Ochotskou se ohradil i Vittek a jeho manželka, slovenská zpěvačka Patricie.

„Všechno je to nesmysl. Slečnu Ochotskou neznám, v životě jsem ji neviděl. Ale dnes mi volala. Říkala, jak jí je to všechno líto,“ podotkl fotbalista Vittek. Tmavý mercedes prý sice má, ale úplně jiného typu...

Ochotská identitu svého milence tají již řadu měsíců. „Můj přítel není mediálně známou osobou. Není důvod, abych se s ním někde ukazovala,“ dodává Ochotská, která od dob svého propíraného vztahu s fotbalistou Tomášem Ujfalušim obrátila a současného přítele úzkostlivě tají. Prý nyní miluje bohatého slovenského podnikatele Adriana.

Milenec Ochotské jako by Vittekovi z oka vypadl.

Róbert Vittek prý o Ochotské v životě neslyšel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.