Karel Gott a Eva Urbanová: Turné odstartovali v mrazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Karel Gott a Eva Urbanová: Turné odstartovali v mrazu!

Karel přijel do děčínské zimní haly s dobrou náladou a doslova »natěšený«!
Karel přijel do děčínské zimní haly s dobrou náladou a doslova »natěšený«! (Aha! – Karel Kopáč)

Už dnes se po 12 letech vrátí na společné jeviště nesmrtelný »slavík« Karel Gott (71) s kolegyní, operní divou Evou Urbanovou (49)! Zopakují si tak velkolepé koncertní turné, jakým bourali sály v roce 1998! Mistr deník Aha! dokonce pozval na generální zkoušku, která proběhla den před prvním koncertem v Děčíně.

„Je tu zima, snad to moje hlasivky zvládnou...“ vtipkoval Gott. První koncert se uskuteční dnes od 19.00 na děčínském zimním stadionu. I když se pořadatelé snažili a zvýšili teploty z minus devíti o celé tři stupně, božský Kája nemá příliš nízkou teplotu rád.

„Občas mě pak zlobí hlas. Ale snad pomůže, že v areálu bude několik tisíc lidí, a i technika zvýší teplotu o pár stupňů,“ prozradil deníku Aha! s tím, že si opakování turné s Evou Urbanovou nesmírně váží. „Mám formu jako hrom, snad to pocítí i diváci,“ těší se Gott na sérii svých koncertů, které proběhnou ještě v Pardubicích (1. října), Ostravě (25. října) a dalších městech Česka i Slovenska.

S Urbanovou spolupracuje Gott rád a často. Ať je teplo nebo zima, s Evou je prý vždycky prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.