Taťána Kuchařová: Jak cikánka se cítila skvěle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Taťána Kuchařová: Jak cikánka se cítila skvěle!

Fotografie
Fotografie (internal)

Někdejší Miss World Taťána Kuchařová (22) nafotila nový kalendář, kvůli němuž se musela postavit dokonce malá vesnice. Blond kráska totiž zvolila téma cikánských kočovných umělců, které si vybrala například pro svůj klip i zpěvačka Jennifer Lopez.

Taťána ve svém kalendáři tentokrát vsadila na divoký a exotický kočovný život jakožto na ústřední téma svého kalendáře. A povedlo se. Do role cikánky se podle štábu vcítila na výbornou. „Taťána má v sobě kus herectví, umí se skvěle vcítit do role, jezdit na koni a má výbornou taneční průpravu,“ zněla chvála na Taťánin výkon.

Náročné focení se odehrávalo během srpna, kdy se přes Českou republiku přehnala vlna hustých dešťů. „Bylo to i přes hodně náročné podmínky skvělé focení,“ rozplývá se i sama Kuchařová, pro jejíž focení se dokonce díky specialistům na filmové kulisy vyrobila celá vesnička.

ČTĚTE TAKÉ:

Tohle je Miss Universe 2010 – kráska z Mexika!

Taťána Kuchařová: Národe, sbohem! Stěhuje se do Ameriky!

Kuchařovou nepustili do restaurace! Bylo to přání prezidenta…

31. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.