Petr Janda soutěžil v Talentmanii: Doprovázel vyjícího psíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Janda soutěžil v Talentmanii: Doprovázel vyjícího psíka!

Petr Janda si zazpíval se psem své dcery.
Petr Janda si zazpíval se psem své dcery. (TV Nova)

Rocker Petr Janda (68) usedá na židli, bere do náruče Katzi, Jack Russel teriéra své dcery Marty Jandové (35), a společně spouští píseň v provedení člověk a zvíře! Zbláznil se snad? „Nova mě poprosila, abych kvůli propagaci něco takového zkusil,“ přiznal nám Janda. To porotkyně Alena Šeredová (32) si zase s jedním účinkujícím zalétala!

Psíkovi, kterému Marta překvapivě něžně říká »Kočičko« (Katzi), se nejprve k společnému vystoupení s nestorem českého rocku nechtělo. Až když mu táta paničky začal broukat písničku do ucha, začal předvádět psí zpěv. Do slibovaného tance ho ale už Janda nedonutil. „Na výhru v soutěži to není, ale Petr překvapil,“ shodli se pak porotci.

Nejkrásnější z nich, modelka Alena Šeredová, se ale také zúčasnila castingu. Jenže ne v roli soutěžícího, ale jako jeho spolupracovnice. Ocelový muž René se před čtyřkou přísných »katů« totiž začal vychloubat, že na laně mezi zuby udrží až tunovou zátěž. A Banášové s Šeredovou nabídl spoluúčast na experimentu.

„Já nikam nejdu,“ vylekala se této nabídky Adela Banášová, zatímco statečná Šeredová šla! „Bylo to ulítlé, nikdy by mě nenapadlo, že se svezu na lidském kolotoči. Ten muž má neuvěřitelnou sílu!“ chválila Reného po jeho výkonu sexbomba Alena.

Alena Šeredová se svezla na lidském kolotoči.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.