10 let vztahu s Gottem, a Ivanka je... Z tuctové holky hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

10 let vztahu s Gottem, a Ivanka je... Z tuctové holky hvězdou!

Ivana jako moderátorka VIP zpráv na Primě.
Ivana jako moderátorka VIP zpráv na Primě. (Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz, archiv manželů Gottových, TV Prima, ara)

V posledních dnech se neřeší nikdo jiný. Ivana Gottová-Macháčková (34). Manželka našeho nejslavnějšího zpěváka moderuje od poloviny července VIP zprávy televize Prima a oficiálně se stává celebritou. Už není tou »od Gotta«, kterého potkala v roce 1998 a s nímž začala oficiálně chodit o dva roky později. Nedělní Aha! vám dnes nabízí fotografický a informační průřez vztahem Ivany a Karla, který letos oslavil 10 let.

Kdo je Ivana Gottová-Macháčková?

Rodačka z Opavy vystudovala střední zdravotní školu. Když se nedostala na herectví, odjela na tři roky do USA, kde pracovala jako aupair. Po návratu domů působila jako osobní asistentka zahraničních herců, kteří u nás točili filmy. V roce 1998 poznala na předávání televizních cen TýTý svého budoucího manžela Karla Gotta, který tehdy chodil s Marikou Sörösovou (35). S Ivanou se Mistr začal přátelit a po rozchodu s Marikou po svých 60. narozeninách v létě roku 1999 a krátkém románku s Taťánou Smutnou (47) s ní začal chodit.

Ivana ale dál pracovala, mimo jiné jako produkční pražského Divadla Broadway. V dubnu roku 2006 se jim narodila dcera Charlotte Ella (4) a o dva roky později druhá dcera Nelly Sofie (2). V lednu roku 2008 se tajně vzali v Las Vegas, Ivana tehdy převzala příjmení Gottová.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.