Tragická nehoda Dary Rolins: Napsala dopis pro vdovu! Teď ji hledá policie... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragická nehoda Dary Rolins: Napsala dopis pro vdovu! Teď ji hledá policie...

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Dara Rolins (37), která se v sobotu stala účastnicí dopravní nehody, při níž zahynul třiašedesátiletý muž, se uzavřela před světem! Zmizela ze svého domu v Šáreckém údolí, na zahradě nechala i věci své dvouleté dcerky Laury a mobilní telefon vypnula. Podle vizitky zastrčené u dveří by s ní přitom ráda mluvila i policie. Podle informací deníku Aha! však Dara zatím přes své právníky kontaktovala jen vdovu oběti.

..

Zpěvaččino okolí tak reagovalo na zprávy, podle nichž se Dara zlomené vdově ani neomluvila. „Proboha, jak se člověk může za něco takového omluvit? Komu, Bohu? Dara seděla za volantem vozu, který usmrtil člověka, ať už to byla vina kohokoliv, ona si to břímě ponese do smrti,“ popisuje zpěvaččino rozpoložení jeden z jejích blízkých.

„Dara teď nehodlá poskytovat jakákoliv vyjádření médiím ani nikomu jinému. Jak se cítí a jak moc cítí s rodinou toho muže, pochopí jen ten, kdo něco podobného zažil. Jediný, komu se může pokusit něco sdělit, je manželka oběti. Napsala jí zatím dopis. Co v něm je, ale zatím asi zůstane jen mezi těmi dvěma,“ dodává zdroj Aha! s tím, že list pozůstalé předala pomocí právního zástupce včera večer, jakmile byla schopna formulovat myšlenky.

Policie zatím nehodu vyšetřuje, míra zavinění obou účastníků je předmětem spekulací. „Pokud vím, Daře ten muž vjel pod kola v zatáčce z protisměru, když se vyhýbal díře na silnici. Ona jela podle svého nejlepšího svědomí, vždyť měla v autě malou dceru. Nemohla tomu zabránit. To se může stát každému,“ dodává náš zdroj s tím, že sama zpěvačka k nehodě zavolala záchranku i policii a zůstala na místě, dokud ji nepropustili. Jiní tvrdí, že do protisměru vjela naopak zpěvačka.

„Věc se prošetřuje. Zatím nemůžeme určit viníka. Vše je v šetření. Dali jsme auto paní Rolins i motorku zemřelého na expertizu a čekáme, jestli nám něco objasní. Tělo motocyklisty musí na pitvu, abychom určili přesnou příčinu smrti,“ říká k tomu jeden z policistů zapojených do vyšetřování, který nechtěl zveřejňovat své jméno. „Šetření potrvá od měsíce do dvou měsíců. Pokud to bude jen přestupek, tak měsíc, půjdeli ale o trestný čin, máme tak dva měsíce. Dara Rolins se nám ještě ale neozvala. Dali jsme jí vizitky do schránky i na vrata. Nyní jsme ve fázi čekání,“ tvrdí.

Jediným oficiálním sdělením k případu z Dařiny strany je oznámení, že zpěvačka ruší všechny své aktivity. „Je nemyslitelné, že by teď někde vystupovala. Do odvolání všechny nasmlouvané akce rušíme,“ říká manažerka Rolins Eva Skallová.

Podle našich zjištění je Dara v Česku. Oporou jsou jí rodiče, kteří přicestovali ze Slovenska hned, jak se o neštěstí dozvěděli...

Opuštěný dům Dary Rolins v pražské Šárce. Podle vizitky na dveřích ji v něm marně hledala i policie.

Manželka zesnulého s vnučkou.

Zesnulý motocyklista

Václav Grasser na tragédii koukal z okna: Je to prokletá silnice!

Deník Aha! našel svědka sobotní autonehody zpěvačky Dary Rolins! Penzista Václav Grasser (69) sice nehodu neviděl, ale byl u ní za pár okamžiků! Přestože policie s vyšetřováním autonehody, při které zpěvaččin vůz v pravotočivé zatáčce srazil motocyklistu (†63), teprve začala, Grasser si myslí, že vinna je zpěvačka. „Ta bestie ho zabila,“ říká nekompromisně Grasser, který ze svého okna přihlížel práci záchranářů.

Bydlíte hned u místa, kde se ta tragická nehoda stala. Viděl jste něco?

„Bylo strašné vedro, tak jsem si šel lehnout. Vtom jsem slyšel hroznou ránu. Nevěnoval jsem tomu pozornost, dokud jsem neuslyšel sirény. Vykoukl jsem a viděl, co se děje.“

Jak jste reagoval?

„Čekal jsem, že se to stane. Řidiči tu jezdí jako dobytci. Je tu povolená čtyřicítka, ale všichni jezdí osmdesát, sto. Když čekám na autobus, raději si poodstoupím, aby mě někdo nesmetl i se zastávkou, jak rychle a nebezpečně tady jezdí.“

Čí to byla chyba? Kdo komu vjel do cesty?

„Ta bestie ho zabila. Normálně ho smetla ze silnice. Je tam díra v silnici, která ji nejspíš vyhodila v té rychlosti do protisměru a už nebylo vyhnutí. Motorka byla na padrť a ona měla odlomený levý bok nárazníku a blatníku.“

Takže za to může i špatný stav silnice?

„To víte, že ano, nedá se tu jezdit. Všude samá díra, záplata. Nedávno tady dokonce bourali policajti. Tahle silnice je prokletá. Ani nevíte, jaký je to pocit, když vám na zvonek zazvoní děti muže, který je po smrti.“

Vy se znáte s jeho rodinou?

„Ne, ale zazvonily na mě jeho dvě dcery. Jako jediný mám na zvonku jméno. Celá rodina měla jet na dovolenou. Byly úplně zdrcené. Dnes jsem se navíc doslechl, že se jeho manželka zhroutila a nyní je prý v péči lékařů v nemocnici.“

Václav Grasser z okna sledoval práce záchranářů.

V ulici, kde se tragédie odehrála, už hoří smuteční svíčky...

Na vozovce byly i včera olejové skvrny a zbytky rozbitého skútru a Darina vozidla.

Gott smutní: Dara si tohle nezaslouží!

Karel Gott (70) je v šoku! Nehoda kamarádky a kolegyně Dary Rolins (37), při které zahynul starší muž na skútru, ho opravdu vzala. „Myslím na ni, ale i na rodinu toho zemřelého,“ prozradil deníku Aha! Mistr.

„Dara je tak strašně milá a hodná žena, že si to ani neumíte představit. Nikdy bych jí nepřál, aby se jí přihodilo něco takového. Myslím na ni už dva dny a doufám, že jí bude brzy lépe,“ prohlásil Gott, který se zároveň distancuje od zpráv, že by o tragické nehodě aktivně informoval média.

„Rád bych uvedl na pravou míru, že jsem v neděli tu Dařinu nehodu někomu měl potvrzovat. Není to pravda. Na přímý dotaz jsem jen uvedl, že tu informaci mám také, ale pouze z doslechu. To bylo vše. Ze zásady totiž nikomu nic nepotvrzuji, když to nevím bezpečně na sto procent,“ dodal.

Mistr drží Daře palce.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.