Eva Herzigová: Máme její omluvu. Do telefonu plakala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Herzigová: Máme její omluvu. Do telefonu plakala!

Fotografie
Fotografie (internal)

Topmodelka Eva Herzigová (37) měla být jednou z hlavních hvězd karlovarského filmového festivalu. Kvůli virovému onemocnění ale nepřijela. Když se omlouvala Miladě Karasové, majitelce agentury Czechoslovak models, plakala.

Topmodelka Eva Herzigová (37) měla být jednou z hlavních hvězd karlovarského filmového festivalu. Kvůli virovému onemocnění ale nepřijela. Když se omlouvala Miladě Karasové, majitelce agentury Czechoslovak models, plakala.

Spolu s Miladou Karasovu měla totiž Eva v Karlových Varech oslavit dvacetileté výročí existence agentury. Jenže pár dní před festivalem přišla zpráva, že Herzigová onemocněla a na červeném koberci v lázeňském městečku se proto neobjeví. Poslala za sebe alespoň omluvu, která pravděpodobně zazní dnes na slavnostním večeru. Ahaonline.cz vám přináší doslovný přepis modelčiného poselství.   

 

Doslovný přepis poselství od Evy:

 

Miládko a milí hosté.

 

Oslavu jsem pěkně prošvihla a to jsem se tolik těšila.

 

Nezlobte se na mě prosím, moc na Vás myslím. Zejména na Tebe Miládko, protože těch 20 let agentury slavím s Tebou. Vždyť jsi to byla v mých začátcích právě Ty, když si mě vybírali do Paříže.

 

Ani  jedna jsme tenkrát netušila,  že nám to tak dlouhou vydrží. Co na to říci, krásná léta. Ale nás se jen tak nezbaví a doufám, že si to oslavíme co nejříve  bude možné. Přeji všem hostům, Tobě a spolupracovníkům krásnou oslavu, krásný večer. Prosím připijte si i za mě na další úspěšná léta.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Eva Herzigová: 10 nejlepších nahých fotek! 

Vysvědčení Evy Herzigové z Cannes: Za nohy jedničku! Za prsa trojku! 

V hlavní roli česká modelka: Herzigová okouzlila Francii!  

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.