Jitka Čvančarová a tanečník Petr Čadek - Tajné rande na Slapech! Strávili spolu vášnivou noc?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Jitka Čvančarová a tanečník Petr Čadek - Tajné rande na Slapech! Strávili spolu vášnivou noc?!

Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem uvazují lodičku, na které se právě projeli.
Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem uvazují lodičku, na které se právě projeli. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Romantický večer, tajná schůzka v hotelu na Slapech a ranní vyjížďka na loďce! Rande jako z ukázkové červené knihovny prožila v noci z pondělka na úterý herečka Jitka Čvančarová (32), někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě, s tanečníkem Petrem Čadkem (31)! Ten byl ještě nedávno terčem pozornosti médií kvůli své taneční partnerce ze StarDance Tatianě Vilhelmové (31)!

Přestože se Čvančarová po rozchodu s hercem Martinem Hofmannem na veřejnosti oficiálně stále objevuje bez mužské opory, fotoreportéři deníku Aha! ji za poslední dobu zastihli hned s několika muži! A naposledy z pondělka na úterý právě s Čadkem!

S tanečníkem, který se proslavil po boku herečky Vilhelmové, si Čvančarová vyrazila v pondělí večer do skrytého hotýlku poblíž Slapské přehrady, kde strávili noc plnou vášně. A nezůstalo jen u ní. V úterý si páreček půjčil loď a vyjel si na romantickou projížďku po přehradě. Čadek pěkně jen do půli těla, aby prodal své vytančené svaly. „Vypadali opravdu šťastně. Jen se neustále ohlíželi, jestli je spolu někdo nevidí. Zatím asi nechtějí, aby o nich někdo věděl,“ popsal situaci náš fotoreportér.

„Jsme jen kamarádi, známe se už dlouho. Udělali jsme si pěkný večer s více lidmi a ráno vyrazli na golf,“ snažil se mlžit Čadek.

Po oněch přátelích ale v hotelu po celou dobu nebylo vidu ani slechu a na hotelovém pokoji Jitky a Petra určitě nebyli také...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.