Hana Maciuchová: Těžká nemoc tatínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hana Maciuchová: Těžká nemoc tatínka!

Hana Maciuchová se nyní musí starat o svého těžce nemocného otce.
Hana Maciuchová se nyní musí starat o svého těžce nemocného otce. (Aha! – David Kundrát)

Hana Maciuchová (64) se po letech v Ulici těšila na zasloužený odpočinek, jenže přišla nečekaná událost, která zhatila všechny její plány. Hereččin otec onemocněl a ona se teď ujala role ošetřovatelky. Ze seriálu tak skočila rovnou k posteli těžce nemocného táty. „Léto budu trávit na chalupě. Mám nemocného tatínka, o kterého se teď budu tři týdny starat,“ přiznala deníku Aha! Hana Maciuchová.

Při všech těch starostech si herečka najednou uvědomila, že jí vlastně práce před kamerou chybí. V kombinaci s péčí o nemocného otce si ani pořádně neodpočine, a tak nahlas přemýšlí o tom, že před kamerou by jí vlastně bylo lépe. „Čekám na nějaký scénář,“ přiznala Maciuchová na křtu almanachu současné ženské poezie Královny slz a ostružin. A přítomné hosty šokovala ještě víc, když vyslovila přání natočit něco erotického. „To by se mi líbilo, ještě s nějakým mladým zajícem,“ rozplývala se dáma, která před měsícem opustila nekonečný seriál Ulice. I přes všechny starosti a zvažování pracovních nabídek si herečka v létě ale přece jen vymezí týden jenom pro sebe. „Ještě mě čeká pobyt v italských Alpách. Takže budu střídat domov s cizinou,“ dodala. Volno pak vymění za další práci. „V polovině července mám vystoupení v lázeňském divadle v Luhačovicích,“ uzavřela své vyprávění Maciuchová.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.