Kylie Minogue: Strach z neplodnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kylie Minogue: Strach z neplodnosti!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačce Kylie Minogue se pracovně daří naprosto skvěle. Vrásky na čele jí ale dělá touha po dítěti. Neví, jestli náhodou není ve dvaačtyřiceti letech neplodná.

Zatímco její sestra Danii (38) není zdaleka tak úspěšná, už za měsíc bude mít to, po čem její slavnější sestra zoufale touží – stane se matkou. Poté, co zpěvačka zápolila před pěti lety s rakovinou prsu neví, zda už jej její tělo připravené otěhotnět a především se bojí, že už je ve dvaačtyřiceti letech příliš stará na to, aby se stala matkou.

„Brala jsem tolik let koktejl chemikálií a léků, jen aby se rakovina nevrátila. Některé ženy je přestaly brát dřív proto, že už nemohly vydržet vedlejší účinky léků. Já to vydržela. Jenže nevím, jestli jsem dostatečně zdravá na to mít děti. Navíc mi není dvacet. To není legrace otěhotnět,“ kroutí hlavou krásná Minogue, která chodí se španělským modelem Andresem Velencosem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.