Topmodelka Linda Vojtová: Hladovění? To neznám! A miluju českou kuchyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Topmodelka Linda Vojtová: Hladovění? To neznám! A miluju českou kuchyni!

Jan Měšťák je rodinným přítelem Lindy Vojtové, zatím ale na supermodelce nic vylepšovat nechce.
Jan Měšťák je rodinným přítelem Lindy Vojtové, zatím ale na supermodelce nic vylepšovat nechce.

Supermodelka Linda Vojtová (24), rodačka z Prahy, už nazývá domovem New York. Je v současnosti jednou z nevyhledávanějších modelek a předvádí pro značky jak Chanel, Versace, Hermes, Valentino, Dior a další. Přesto si neodepře českou kuchyni.

O tom, jaká je modeling, zejména ten vrcholný, dřina a jak musí dívky hladovět, se už napsaly stohy článků. Například jedna z českých bývalých modelek a nyní zpěvačka Iva Frühlingová popsala svět modelingu jako neustálé hladovění a dokonce se nechala slyšet, že každá supermodelka se setká s tím, že za skvělou zakázku musí zaplatit sexem.

Linda Vojtová, hvězda současného modelingu ale mluví jinak. „Hladovění? To vůbec! Naopak, miluju českou kuchyni, když tu jsem, tak si dám klidně svíčkovou s knedlíky. Třeba tu kilo přiberu, ale když jsem pak zpátky ve státech, dám si lehkou dietku, zajdu do fitka a je to hned zas pryč,“ řekla Vojtová na křtu knihy Jana Měšťáka Estetická chirurgie.

Ze života v New Yorku je nadšená Linda i její maminka a po Česku se jim příliš nestýská. Linda tam má navíc svého přítele, který pracuje pro prestižní módní domy a dokonce sám navrhuje oblečení. „Moc rád mi nějaké ty kousky navrhne, dělá ale spíš takovou street módu,“ rozplývala se Linda nad svým přítelem.

Foto Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.