Vítězslav Jandák se chlubí: Budu mít chodník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vítězslav Jandák se chlubí: Budu mít chodník!

Vítězslav Jandák hrdě drží ceduli s označením svého chodníku ve Volyni, který se po něm jednou bude jmenovat.
Vítězslav Jandák hrdě drží ceduli s označením svého chodníku ve Volyni, který se po něm jednou bude jmenovat. (pro Aha! – Marek Hofman)

S šokující informací přišel herec a politik Vítězslav Jandák (62). „Čeká se na to, až umřu,“ šokuje Jandák, který trvale žije ve srubu u Třeboně na jihu Čech.

Nejde ale o žádné politické či jiné tlaky, ale o to, aby mohl dostat ocenění, které se mu před časem dostalo v jihočeské Volyni na Strakonicku. „Pomohl jsem jim postavit velké hřiště. Starostka vymyslela unikátní dárek,“ řekl Aha! Jandák.

„Chceme po něm pojmenovat jeden z chodníků nedaleko hřiště. Ovšem pak nás někdo upozornil, že to nejde, protože pan Jandák žije,“ uvedla starostka Lenka Nestřebová.

Jandák tedy dostal chodník zatím jen virtuálně. „Ceduli »Chodník Vítězslava Jandáka« už mám doma a teď se čeká, až umřu, aby tam tu tabulku mohli konečně instalovat,“ prozradil tajemství Jandák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.