UNIKLO ZE SCÉNÁŘE! Konáš zemřel při bouračce! A Štěpánová si musí počkat na honorář... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

UNIKLO ZE SCÉNÁŘE! Konáš zemřel při bouračce! A Štěpánová si musí počkat na honorář...

Role Petra Konáše vyčerpala snad všechny možné roviny – čeká ho smrt a v civilu život chudého divadelního herce.
Role Petra Konáše vyčerpala snad všechny možné roviny – čeká ho smrt a v civilu život chudého divadelního herce. (Aha! – Daniel Černovský, Martin Hykl, TV Nova )

Ačkoliv herečka Bára Štěpánová (50) podepsala smlouvu na účinkování v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě 2 jako první, natáčet začne až jako jedna z posledních »posil« ságy! Na honorář proto bude čekat ještě dalších pět měsíců! Oproti tomu Jan Kanyza (62), který je zatím služebně nejmladším nováčkem, už stačil vydělat padesát tisíc! Velká nepříjemnost naopak čeká mladého herce Petra Konáše (27), který do seriálu naskočil teprve v lednu – scenáristé ho nemilosrdně pošlou na smrt.

„Manžel už natáčel pět dní a zatím si zvyká, objeví se ve 203. dílu,“ říká Kanyzova manželka Žofie. Kanyzův honorář má podle informací deníku Aha! čítat deset tisíc korun za natáčecí den a stejně mají být honorovány i ostatní posily – Jan Čenský (49) a právě Štěpánová, jejíž nástup do seriálu se zatím oddálil. „Paní Štěpánová ještě nenatáčí, v ději se objeví až v září,“ prozradila Aha! mluvčí seriálu Lucie Juráčková. Štěpánová totiž doposud zkoušela muzikál Je třeba zabít Davida v Divadle Broadway a na seriál si najde čas až v příštích měsících...

Nejhůře je na tom herec Petr Konáš (27). Do seriálu naskočil teprve na začátku roku, a hned se musí rozloučit s pohádkovými honoráři. Čeká ho totiž brzká smrt. „Konáš to má spočítané a zemře. A namále má určitě i Šťastný. Dost se tady bojíme, kdo další uvolní místo pro nové tváře,“ prozradil zdroj ze zákulisí.

To, že Konáš ze seriálu odejde, přiznala i jeho seriálová partnerka Nikol Kouklová alias sestřička Bára Barešová. „Naše láska v seriálu je opravdu na život a na smrt. Teda spíš na smrt,“ prořekla se herečka.

„V Ordinaci dojde k přepadení. Dalibor Frynta (herec Jan Šťastný) se rozhodne jet na místo útoku, jenže cestou při předjíždění smete ze silnice auto Roberta Šambery (herec Petr Konáš). Robert je převezen do nemocnice, kde zraněním podlehne,“ dodává Juráčková

Posilou v Ordinaci bude i Jan Čenský (vlevo). Ten vystrnadí Jana Šťastného z postu primáře.

Jan Kanyza přišel jako poslední, a už si »naordinoval« padesátitisícový honorář. Bude sokem Dany Morávkové, kterou připraví o post ředitelky.

Bára Štěpánová podepsala smlouvu na Ordinaci jako první, peníze dostane jako poslední.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.