Herec Ladislav Frej: Infarkt! A pak rychlý převoz z Kladna do Prahy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herec Ladislav Frej: Infarkt! A pak rychlý převoz z Kladna do Prahy...

Fotografie
Fotografie (internal)

Patolog Benkovský z Kriminálky Anděl či Karel Sova z původní Nemocnice na kraji města – herec Ladislav Frej (68) – se z péče lékařů jen tak nevymaní! Jeho zesláblé tělo, které už před třemi týdny přivezla s podezřením na srdeční slabost záchranka do kladenské nemocnice, totiž zasáhl infarkt a herec musel být převezen na kardiologickou kliniku nemocnice Na Bulovce!

„Pan Frej prodělal skrytý infarkt, který lékaři odhalili až po několika dnech. Původně totiž jeho bolesti přičítali páteři a zánětu míšního kořene,“ prozradil deníku Aha! zdroj z kladenské nemocnice s tím, že hercův zdravotní stav byl a je poněkud komplikovaný. Dlouho totiž nebylo jasné, zda hercovy bolesti pocházejí od srdce, či od páteře, stav navíc zkomplikoval i zápal plic a bakteriální infekce, která mu oslabila imunitu.

Po odhalení, že Frej prodělal skrytý infarkt, jej lékaři okamžitě transportovali kvůli vyšetření cév na specializované pracoviště pražské Nemocnice Na Bulovce, kde disponují nejmodernějším vybavením.

Sám Frej má vypnutý mobilní telefon a nemocnice o jeho stavu nepodává žádné informace.

O zdravotních problémech Ladislava Freje už v polovině března jako první informoval deník Aha!, tehdy herec svůj pobyt v nemocnici potvrdil. O páteři coby příčině jeho potíží byl přesvědčen i herec Ladislav Županič, který za kolegu musel pracovně zaskakovat. Frejova manželka, herečka Věra Galatíková (†69) před třemi lety zemřela na rakovinu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.