Ochrnutý Muž roku Martin Zach - Infekce! Skončil opět ve špitále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ochrnutý Muž roku Martin Zach - Infekce! Skončil opět ve špitále!

Fotografie
Fotografie (internal)

Od pasu dolů ochrnutý vítěz mužské soutěže krásy Martin Zach (24), který se vážně zranil loni v srpnu den po vítězství při skocích na lyžích do vody, opět prožívá vážnou zdravotní krizi! „Martina v úterý rychle museli převézt do motolské nemocnice kvůli komplikovanému zánětu,“ svěřila se deníku Aha! Zachova kamarádka.

„Martin tady skutečně není,“ dozvěděli jsme se včera od personálu Rehabilitačního ústavu v Kladrubech, kde se Zach již několik měsíců snaží posílit svalstvo, aby mohl normálně fungovat na vozíčku. Posledních pár týdnů hýřil optimismem, rozdával rozhovory na všechny strany a dušoval se, že se s postižením popere. „Do roka budu chodit, a i kdyby ne, do pěti let to snad bude. Věda se vyvíjí, lékaři snad něco vymyslí,“ řekl například. Jenže plány mu nyní překazil vážný zánět! „Musí to být opravdu průšvih. Vždyť v Kladrubech mají špičkové lékařské vybavení, skoro se vším si dokáží poradit, takže u Martina muselo jít prakticky o život, když ho odvezli do Motola,“ přemítá kolega z rehabilitací v Kladrubech.

Podrobnosti o jeho nemoci bude deník Aha! dále zjišťovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.