Chodúr odkopl přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chodúr odkopl přítelkyni!

Přestože měla Míša oči jen pro Martina, ještě než se stal slavným, on o ni už nestojí.
Přestože měla Míša oči jen pro Martina, ještě než se stal slavným, on o ni už nestojí. (Aha! – Martin Hykl)

Vítěz Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr (20) si rychle zvykl na lehce nabytou slávu. Přestože ještě během soutěže tvrdil, že jeho láska hory přenáší, opak se ukázal být pravdou. Dva a půl měsíce po vítězství svou přítelkyni Michaelu, která ho během SuperStar každý víkend osobně podporovala, opustil.

„Je to pravda. S Míšou jsme se rozešli,“ potvrdil informaci Chodúr, který ale tvrdí, že šlo o vzájemnou dohodu. „Každý, kdo se vžije do mé situace, zjistí, proč to tak dopadlo. Neměl jsem na Míšu vůbec čas a rozchod byl nejlepším řešením,“ tvrdí Chodúr, který tak upřednostnil svou kariéru a slávu před láskou. A přestože se ještě během soutěže rozplýval, jak mu to s Míšou ideálně klape, dnes otáčí o sto osmdesát stupňů. „Během SuperStar to také nebylo nejideálnější. Jen jsme doufali, že se to po skončení zlepší,“ říká dnes Chodúr.

Chodúr na Míšu ani po rozchodu nezanevřel. „Rozešli jsem se v dobrém. Nic si nevyčítáme,“ tvrdí Martin. Už krátce po ukončení soutěže se spekulovalo, že navázal milenecký vztah s vizážistkou ze soutěže Katarinou Práznovskou. A nebo teď chodí s někým úplně jiným?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.