Supermodelka Kate Moss: Přijde o 108 milionů korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Supermodelka Kate Moss: Přijde o 108 milionů korun!

Kate Moss dosud odhalovala hlavně tělo, teď chce ukázat i umělecký talent.
Kate Moss dosud odhalovala hlavně tělo, teď chce ukázat i umělecký talent. (Profimedia.cz)

Hvězdná britská modelka Kate Moss (36) se zařadila mezi oběti hospodářské krize. Zatímco loni vydělala 135 milionů korun a stala se druhou nejlépe placenou modelkou světa po kolegyni Gisele Bündchen (29, příjem 630 milionů korun), letos o Kate poněkud opadl zájem.

Má smlouvy za »pouhých« 27 milionů korun, na což není zvyklá. Na druhou stranu má teď víc volného času, a tak začala navštěvovat kursy malování. Znalci jsou z její tvorby rozpačití, ale Kate to nevadí. Předloni nakreslila rtěnkou na papír svůj autoportrét a později byl vydražen za jeden milion korun.

Kdo je Kate Moss:

Londýnská rodačka se modelingu věnuje od svých 14 let. Hnědooká kráska se typově lišila od všech hvězd přehlídkových mol a záhy předváděla pro slavné návrháře jako Calvin Klein nebo Yves SaintLaurent. Navrhuje šaty, zpívá a občas i hraje v seriálech nebo videoklipech. Kariéru jí málem zničily drogy, byla nafocena, jak bere kokain. Má dceru Lilu (7), ale chybí jí stálý partner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.