Krampolová: Já chci rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krampolová: Já chci rozvod!

PRAHA – Rodinnou idylku herce Jiřího Krampola (69) zkazila hrozba rozvodu! Jeho manželka Hana (45) se totiž rozhodla podat žádost o rozvod! Se svým mužem se po sedmnácti letech chtěla rozejít po velké hádce, která vyústila Haniným odchodem z domu.

Krampol: Odpouštím ti!

Den na to ale už bylo vše jinak! Paní Krampolová se vrátila zpátky a poprosila svého muže o usmíření. „Bylo to unáhlené jednání, byla jsem z té hádky hrozně rozčílená. Člověk tak občas reaguje, ale teď mě to moc mrzí,“ svěřila se paní Hana exkluzivně deníku Aha!

Po velké hádce plné vzájemného osočování se Hana Krampolová rozhodla odjet ke své kamarádce a vypnula si i mobilní telefon. Nikdo o ní celý večer nic nevěděl. Jediný člověk, kterého Krampolová kontaktovala, byla její maminka. Jiřího Krampola proto její počínání tak rozčílilo, že po jejím návratu domů nešetřil ostrými slovy. V tu chvíli byla paní Hanka pevně rozhodnutá, že podá žádost o rozvod. V afektu to i zavolala do jednoho bulvárního deníku.

Netrvalo to ale ani jeden den a manželé Krampolovi se velkolepě usmířili. „Vrátila jsem se domů, vše jsme společně probrali a navzájem se omluvili. Jsem s ním moc šťastná a je nám spolu moc dobře,“ svěřila se Hana deníku Aha! „Teď jedeme na naši letní chatu na Okoř, kde naše usmíření zpečetíme. A v září pojedeme ještě do Bulharska,“ dodává Krampolová, které chce manžel jako důkaz lásky nyní pořídit nové auto.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.