Vlasové kreace v SuperStar: Co večer, to nový účes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vlasové kreace v SuperStar: Co večer, to nový účes!

Při posledním pondělním vyřazování se Dara objevila se zcela novou barvou vlasů. A protože chtěla, aby si každý všiml nového přelivu, nechala své vlasy jen volně pohozené po ramenou.
Při posledním pondělním vyřazování se Dara objevila se zcela novou barvou vlasů. A protože chtěla, aby si každý všiml nového přelivu, nechala své vlasy jen volně pohozené po ramenou. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, reprofoto TV Nova, ara)

Porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (36) a Marta Jandová (35) by si na hlavách nechaly udělat cokoli. Sedm večerů zdobilo jejich hlavy sedm naprosto originálních účesů. Jejich vlasové kreace nejsou omezeny absolutně ničím.

Je dost možné, že poslední finálové kolo o Vánocích bude mít Dara na hlavě vánoční stromek a Marta zimní sáně. Kadeřníci si prostě užívají a předhánějí se, kdo bude originálnější. A vypadá to, že Dara Rolins vyhrává, ta si na své hlavě nechá vytvořit opravdu cokoli...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.