Deník Aha! to věděl první - Zárubová jde na Primu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Deník Aha! to věděl první - Zárubová jde na Primu!

Světlana Zárubová nyní bude tváří komerční televize Prima.
Světlana Zárubová nyní bude tváří komerční televize Prima. (: ČTK)

PRAHA – Světlana Zárubová (32) bude od října moderovat Zpravodajský deník na Primě. Deník Aha! tak byl opět prvním, kdo zasvěceně informoval o dění v zákulisí televize již před třemi týdny!

Tehdy společně se Zárubovou podstoupila kamerové zkoušky na hlavní zpravodajskou relaci Primy i Eva Jurinová, její angažmá však zatím oficiálně potvrzeno nebylo. Stejně tak se zatím spekuluje i o nových mužských moderátorech. Zárubová přešla na Primu po devíti letech strávených v České televizi, kterou opouští i kvůli složitému rozvodu s manželem – nejpopulárnějším sportovním komentátorem Robertem Zárubou.

„Nabídka Primy mě velmi potěšila a ráda jsem ji přijala. Po devíti velmi příjemných letech ve veřejnoprávní televizi jsem zvědavá na komerční prostředí,“ říká Zárubová. Další moderátoři, s jejichž výběrem Primě pomáhá bývalý šéf zpravodajství Novy Jan Vávra, budou známi v nejbližší době. Se současnými moderátorkami Štěpánkou Duchkovou, Danou Makrlíkovou a Martinou Kociánovou se však už nepočítá.

2.8.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.