SuperStar: Vypadly Konvičková a Ištvancová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

SuperStar: Vypadly Konvičková a Ištvancová!

Adela Banášová se Paulíny v nedělním přímém přenosu zeptala na babičku, která ten den umřela. Paulína se na místě sesypala.
Adela Banášová se Paulíny v nedělním přímém přenosu zeptala na babičku, která ten den umřela. Paulína se na místě sesypala. (Aha! – Marek Pátek)

Snad nejsmutnější finálový večer zažila v neděli večer Paulína Ištvancová (16), které v ten den umřela babička. Však taky jen stěží dokázala zadržet slzy.

I její výkon tím byl zřejmě ovlivněn. Porota však nekompromisně odsoudila její písničku od Amy Winehouse a rozhodně ji nešetřila. Dara Rolins jí dokonce prorokovala vypadnutí a o moc shovívavější nebyl ani Ondřej Hejma. Oba měli pravdu a včerejší hlasování diváků to potvrdilo.

Nepříjemné chvíle na pódiu Paulíně neusnadnila ani Adela Banášová, která o smutku mladé finalistky začala hovořit před kamerami. A to i přesto, že si to Paulína prý nepřála! Však se také poté v zákulisí zato s Adelou podle slovenského deníku Nový čas drsně pohádala. Ta to ale popírá.

Druhou včerejší vypadlou byla Markéta Konvičková (15), která čekání na ortel diváků o reklamní pauze nezvládla a v čekárně se zhroutila. Nezadržitelný pláč jí pomáhala zmírnit právě vypadlá Ištvancová, která neplakala vůbec. Do přímého přenosu už Konvičková nastoupila se strojeným úsměvem a svůj osud vypadlé finalistky přijala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.