Frühlingová má chlapa! A Vaňková kouří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Frühlingová má chlapa! A Vaňková kouří!

Ljubo je Chorvat, ale výborně mluví česky. S Ivou jsou spolu přes dva měsíce.
Ljubo je Chorvat, ale výborně mluví česky. S Ivou jsou spolu přes dva měsíce.

PRAHA – Ani ukrutné vedro neodradilo celebrity, aby se zastavily na příjemné akci roztomilých autíček Mini Cooper. Že léto přeje láskám, potvrdila Iva Frühlingová (23), která dorazila s novým přítelem Ljubem (32).


PRAHA – Ani ukrutné vedro neodradilo celebrity, aby se zastavily na příjemné akci roztomilých autíček Mini Cooper. Kliknutím zvětšeteŽe léto přeje láskám, potvrdila Iva Frühlingová (23), která dorazila s novým přítelem Ljubem (32), kameramanem reality show VyVolení a Bar. „Jsem moc šťastná,“ zářila Iva, která prožila krátké manželství s Richardem Krajčem. Kliknutím zvětšeteZpěvačka se s Ljubem seznámila před dvěma měsíci na Vyšehradě.

Malý šok přítomným připravila zpěvačka Šárka Vaňková, když si zapálila cigaretu! „Nejsem žádný kuřák, jen občas si zapálím. Hlavně večer k vínu,“ řekla o svém kouření Šárka.
Kliknutím zvětšete„Tak tohle auto je fakt odvaz,“ poznamenal sporťák Pavel Poulíček na adresu upraveného Mini Cooperu s bazénem a většina přítomných mu přitakávala. Jediná dvojice, co neměla nutkání luxus »vozítka« vyzkoušet, byla zamilovaná zpěvačka Iva Frühlingová s přítelem Ljubem. „Jsme zamilovaní a užíváme si to,“ prozradila deníku Aha! Iva a něžně se při tom tulila ke svému milému. Oba dva však spíše vyhledávali soukromí podobně jako další zamilovaný pár moderátor Vlasta Korec s přítelkyní Magdalenou Nikodémovou. Kliknutím zvětšeteSupervizor módní značky Bruno Banani Kája Pavlíček, který působil třeba i u návrháře Christiana Diora, přemluvil modelku Martinu Dvořákovou, aby spolu vlezli do bazénku upravené limuzíny. Kliknutím zvětšete„V autě jsem se ještě nekoupala,“ řekla se smíchem Martina. Celým večerem provázel moderátor Vítek Havliš a přítomné dámy nadchla módní přehlídka návrhářky DNB Denisy Nové, která předvedla velmi povedené modely. Návrhářčinou velkou obdivovatelkou je právě Iva Frühlingová.


Autor: Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.