Denis Lacho: Miro, mrkej! Takhle se zpívá Elán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Denis Lacho: Miro, mrkej! Takhle se zpívá Elán!

Denis Lacho od svých deseti let trochu vyrostl a nepatrně zmužněl.
Denis Lacho od svých deseti let trochu vyrostl a nepatrně zmužněl. (ČTK, video youtube.com)

Po vypadnutí krasavce Lea Machaly (20) patrně nejpohlednější finalista soutěže Česko Slovenská SuperStar Denis Lacho (16) připravil instruktážní video pro kolegu Miroslava Šmajdu (20). Ten totiž včera v přímém přenosu dostal za úkol zazpívat hit Elánu Voda, čo ma drží nad vodou. A Lacho už v deseti letech zvládl tenhle song na výbornou!

Grify zasloužilých umělců, profesionální pomrkávání do kamery, zářivé úsměvy pro všechny fanynky – to není jen současnost talentovaného bratislavského rodáka, ale i jeho dětství! Už v deseti letech coby malý chlapec vystupoval idol mnoha československých dívek na akcích a podmaňoval si ohromené publikum nejen svým zpěvem, ale i dětskou roztomilostí.

Hit Joža Ráže zvládl levou zadní, a ještě se při tom stačil pitvořit do kamery. Pokud má Miroslav Šmajda jen trochu soudnosti, nechal se videem, které na serveru Youtube.com vidělo už téměř osmdesát tisíc lidí, inspirovat…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.