Jágrův objev - Inna Puhajková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jágrův objev - Inna Puhajková

„Jsem romantička,“ říká o sobě přítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková.
„Jsem romantička,“ říká o sobě přítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková. (: Nova Models)

BROUMOV/PRAHA – Jaká je nová přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (34) Inna Puhajková (20)? Deník Aha! si ji vzal na paškál a zjistil o ní prakticky vše! I to, že se nevěnuje pouze modelingu. Po večerech se totiž donedávna připravovala na maturitu na střední policejní škole a také trénuje judo!

BROUMOV/PRAHA – Jaká je nová přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (34) Inna Puhajková (20)? Deník Aha! si ji vzal na paškál a zjistil o ní prakticky vše! I to, že se nevěnuje pouze modelingu. Po večerech se totiž donedávna připravovala na maturitu na střední policejní škole a také trénuje judo! Je samotářská a nerada chodí na večírky, diskotéka, na které se seznámila s Jaromírem, byla jednou z mála výjimek!

„Hrozně se mi na mužích líbí modré oči,“ nechala se nedávno slyšet modelka ve svém profilu na internetové seznamce www.libimseti.cz. A právě takovou barvu očí má její nová láska! „Modré oči mi připadají něžné. Jsem velký romantik a mám ráda spíše jemný dušičky než nějaký drsný frajery,“ říká krásná Inna Puhajková.

Vítězka prvního ročníku iMiss má zkušenosti s modelingem už od čtrnácti let. „Bylo to Miss léto v Pardubicích, kde jsem skončila druhá. Další soutěž jsem už absolvovala v Itálii a teď jsem se zúčastnila soutěže Miss Radost, kde jsem skončila druhá,“ dodává. Modelka, která má dokonalé míry 90–60–90, má ale jednu největší radost. Tu jí dělá Jaromír Jágr, se kterým se snaží trávit co nejvíce volného času. Když se kvůli práci nemůžou zamilovaní holoubci vidět, tak jsou schopní protelefonovat pěkný »majlant«!

26.7.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.