Heidi Klum: ukázala nahý zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Heidi Klum: ukázala nahý zadek!

 (ara )

12:00 – To je ale kus! Těhotná, brzo čtyřnásobná matka Heidi Klum má tělo jako dvacítka. Zpěvák Seal, manžel Heidi, si opravdu umí vybrat.

12:00 – To je ale kus! Těhotná, brzo čtyřnásobná matka Heidi Klum má tělo jako dvacítka. Zpěvák Seal, manžel Heidi, si opravdu umí vybrat.

Modelka má i jako trojnásobná máma sexy figuru a nádherný zadek. Všechno totiž ukázala na odvážných snímcích, které nafotila pro prestižní časopis už ve třetím měsíci čtvrtého těhotenství. A ani poté, co přivede na svět čtvrtého potomka se dráhy modelky vzdát nehodlá. „Je to zázrak. Je neuvěřitelné, že vám v břiše dokáže narůst lidská bytost a tělo se pak zase vrátí do normálu Tedy ne úplně, ale mě se to tak líbí, za ten moment, kdy prvně vidíte svoje dítě, bych dala cokoliv,“ rozplývá se a jedním dechem hvězda Victoria’s Secret dodává: „Já se určitě po porodu k modelingu zase vrátím, hned jak to samozřejmě půjde.“

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.