Podhůrský se oženil! Ale jen naoko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podhůrský se oženil! Ale jen naoko!

Je otázkou, jestli by i ve skutečnosti zvolila Ilona šaty ve stylu šlehačkový dort.
Je otázkou, jestli by i ve skutečnosti zvolila Ilona šaty ve stylu šlehačkový dort. (Aha! – Petr Novotný)

5:00 – Takhle si zahrávat s city své přítelkyně! Zachovalý padesátník Zdeněk Podhůrský si totiž o víkendu vzal svou dlouholetou přítelkyni Ilonu Andrejsovou (23). Jenže.

Bylo to jenom na zkoušku. A kdo ví, jestli si to milenci ještě vůbec kdy zopakují, pověry jim nepřejí. Kdo to kdy viděl, fingovat svatbu? Kvůli svatební show v pražském hotelu Mandarin oriental zaznělo nejen vytoužené »ANO«, ale svatebčané si vyměnili i prstýnky, políbili se a rozkrojili dort. Pak přišla ta vlahá sprcha, když Podhůrský suše oznámil, že to všechno bylo jen naoko.

A nevěsta, jako by to nečekala, se sebrala a utekla. „Měla hlad, šla se někam najíst,“ dělal si legraci Podhůrský. Později to ale vypadalo spíše na opravdovou hádku. Ilona se už neobjevila ani na večerní vernisáži fotografa Jakuba Ludvíka, což ale Podhůrského nijak nerozhodilo a po přítelkyni nepátral..

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.