Útočí na Primu šílenec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Útočí na Primu šílenec?

Pan František tvrdí, že je v zahraničí známý zpěvák a herec a jednání Primy mu prý ničí kariéru!
Pan František tvrdí, že je v zahraničí známý zpěvák a herec a jednání Primy mu prý ničí kariéru! (: TV Prima)

PRAHA – Kdyby to televize Prima věděla, asi by si své komparzisty vybírala lépe. František Kříž, který účinkoval v soutěži Vylomeniny a podle slov moderátora Libora Boučka při plnění úkolu málem zkolaboval, se totiž rozhodl, že na Primu chce podat žalobu!

Kdyby to televize Prima věděla, asi by si své komparzisty vybírala lépe. František Kříž, který účinkoval v soutěži Vylomeniny a podle slov moderátora Libora Boučka při plnění úkolu málem zkolaboval, se totiž rozhodl, že na Primu chce podat žalobu!

„Poškodilo mi to reputaci, já jsem herec známý všude v zahraničí, točím reklamy, a takhle mě nebude nikdo chtít, budou si myslet, že jsem padavka,“ rozčiluje se pan Kříž. Podle pracovníků Primy se dokonce několikrát pokoušel »dobýt« do sídla televize a požadoval setkání s jejím generálním ředitelem Martinem Dvořákem.

Když se mu to nepodařilo, zamířil přímo do primáckého Baru. Tam se zrovna konala karaoke show, které se čilý důchodce promptně zúčastnil. Ale pak se mu nelíbilo, když jeho písnička v televizi zazněla. „Vyzněl jsem tam jako kapr na suchu. Je to vina Primy, odstřihli mě, když to bylo nejlepší,“ láteří Kříž.

„Je pravda, že pan Kříž neustále kontaktuje lidi z naší televize a navštěvuje naše místa. Je mi líto, že má tak negativní pocity, ale my žádná pravidla neporušili. Do Baru přišel sám, rozhodně to nebyla návštěva plánovaná naší televizí,“ říká k tomu mluvčí Primy Jana Malíková. Vylomeniny s handrkujícím se důchodcem můžete vidět už ve středu v 19.55 hodin na Primě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.