Zdeněk Podhůrský: Nejstarší manekýn na světě! Už tento pátek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zdeněk Podhůrský: Nejstarší manekýn na světě! Už tento pátek

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Tak to tu ještě nebylo! Padesátiletý muž se právě vrhá na modelingovou dráhu. Situace je o to zajímavější, že ho všichni znají. Je to Zdeněk Podhůrský!

Že má Zdeněk široké pole působnosti, není žádným tajemstvím. Je hudebníkem (vede rokovou kapelu Underhill a nyní i její novější odnož Undrehill Band), galeristou (vlastní jednu galerii v centru Prahy), moderátorem (uvádí řadu společenských akcí), dále pak fotografem, vášnivým motorkářem... Ale že začne pracovat jako model, to už je pro některé dost silné kafe, i když... Figuru na to má.

„Vlasta Hájek mě poprosil, abych šel přehlídku. Už se známe nějaký ten pátek, tak proč ne? Je to taková sranda,“ vysvětlil Ahaonline.cz, že se jedná o jednorázovou akci kvůli jeho přátelství s partnerem Zuzany Belohorcové, kteří spoluvlastní butik s oblečením Faith.

Podhrůský se bude po mole prohánět tento pátek, a to poprvé v životě. Jako modelka se předvede i jeho mladá přítelkyně Ilona.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.