Pohřeb Matušky ONLINE: Kubiška nekondolovala vnukovi ani synovi Miroslavovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohřeb Matušky ONLINE: Kubiška nekondolovala vnukovi ani synovi Miroslavovi!

Mirek Matuška, syna Waldemara Matušky.
Mirek Matuška, syna Waldemara Matušky.  (: ara)

PRAHA – Waldův syn Miroslav (55) i se svým synem Matějem sice seděli při obřadu vedle vdovy Olgy, ale i přesto pocítili, že nejsou zcela vítání. Při kondolencích po skončení obřadu je totiž vynechala například Marta Kubišová. I když stáli hned vedle.

..

Matěje Matušku, jediného vnuka Waldemara Matušky, vypátral deník Aha! při natáčení »nováckého« fotbalového seriálu Okresní přebor. „Nemám co říct. Dědu jsem nikdy neviděl,“ řekl plaše s tím, že se s námi rád setká při dnešním smutečním obřadu, a šel zase pracovat.

To jeho otec Miroslav (55), syn Waldemara z prvního manželství (tátu viděl naposledy v roce 1983), v sobě stále dusí výčitku, že se Matuška nikdy nepokusil vnuka vyhledat. Syn žije v Praze, táta tam jezdil. Mohli se vidět, kdyby byla vůle. Všichni ale víme, kdo a proč mu organizoval čas, s kým se má a s kým nemá setkávat, řekl Miroslav deníku Aha! na adresu macechy Oliny Matuškové Blechové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.