Modelka Hrbková se vdala na zámku. Za svědkyni jí šla Alena Šeredová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Modelka Hrbková se vdala na zámku. Za svědkyni jí šla Alena Šeredová!

Nevěsta měla opravdu nádherné šaty, které jí navrhovala Kamila Solomon.
Nevěsta měla opravdu nádherné šaty, které jí navrhovala Kamila Solomon. (pro Aha! –Jaroslav Urban )

MCELY (hlv) – Úspěšná modelka Pavla Hrbková (25) si v sobotu na zámku Mcely (necelých 50 km od Prahy) vzala za manžela manažera Jana Vrbu (43). Za svědkyni jí šla její kolegyně Alena Šeredová (31). Ženichovi jeho »ano« odsvědčil hlavní organizátor svatby, sportovní manažer a bývalý tenisový trenér Tomáš Petera (36).

MCELY (hlv) – Úspěšná modelka Pavla Hrbková (25) si v sobotu na zámku Mcely (necelých 50 km od Prahy) vzala za manžela manažera Jana Vrbu (43). Za svědkyni jí šla její kolegyně Alena Šeredová (31). Ženichovi jeho »ano« odsvědčil hlavní organizátor svatby, sportovní manažer a bývalý tenisový trenér Tomáš Petera (36).

Celá svatba byla laděna do romantických barev fialové, růžové a bílé. Do fialových šatů se oblékly i další modelky – Kateřina Konvalinka Průšová (25) a Klára Medková (25). Ta dorazila i se svým přítelem, fotbalistou Radoslavem Kováčem (29), se kterým má tříměsíčního syna Radka. Nechyběla ani modelka Diana Kobzanová (27), která svého osudového partnera stále hledá, a ve volnu se tak věnuje hlavně svému malému bulteriérovi. Na svatbě se Kobzanová potkala se svým bývalým milencem Tomášem Peterou, který se zase před pár dny rozešel s bývalou miss Petrou Minářovou…

Družičky Medková (vlevo) s přítelem fotbalistou Radoslavem Kováčem a Průšová (vpravo) s manželem podnikatelem Vladimírem Konvalinkou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.