Ester Janečková: Chtěla bych najít svou »dceru«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ester Janečková: Chtěla bych najít svou »dceru«!

Knihu Pošta pro tebe Ester pokřtila spolu s pošťákem Ondrou a Lejlou Abbasovou.
Knihu Pošta pro tebe Ester pokřtila spolu s pošťákem Ondrou a Lejlou Abbasovou. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Ačkoliv Ester Janečková (36) z Pošty pro tebe týden co týden hledá ztracené blízké pro své diváky, ona sama se s kamarádkou z dětsví Míšou, kterou touží opět spatřit již dvacet let, dosud nesetkala.

Ačkoliv Ester Janečková (36) z Pošty pro tebe týden co týden hledá ztracené blízké pro své diváky, ona sama se s kamarádkou z dětsví Míšou, kterou touží opět spatřit již dvacet let, dosud nesetkala.

Když bylo Ester teprve patnáct let, její maminka si z dětského domova brávala i dvouletou holčičku Míšu. „Náš vztah byl natolik silný, že mi říkala mami – bylo to i její první slovo,“ říká dojatě Ester.

Esteřina matka tedy zažádala o pěstounskou péči. Brali si ji k sobě domů přes rok, jenže jednoho dne zazvonil telefon a Ester se dozvěděla, že Míšinu biologickou matku propustili z vězení, kde byla za přepadávání. Jelikož ale Míše psala potřebný dopis jednou za půl roku, získala svou dceru automaticky zpátky. „Od té doby jsme se s Míšou neviděly a já jí ani nemohla vysvětlit, proč jsem za ní už nemohla přijít,“ zoufá si Ester. Tento smutný příběh uzavírá knihu Pošta pro tebe, do které Ester vybrala a sepsala 26 osudů ze svého pořadu a která spatřila světlo světa již tento týden.

22.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.