Misska Zuzana Jandová - Vážná operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Misska Zuzana Jandová - Vážná operace!

Zuzaně Jandové teď asi nějakou dobu do smíchu nebude.
Zuzaně Jandové teď asi nějakou dobu do smíchu nebude. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Peklo čeká za pár dní nejdéle úřadující Miss ČR Zuzanu Jandovou (21). Kráska musí nutně na operaci. A hned se začalo živě spekulovat o tom, co je příčinou její hospitalizace.

Peklo čeká za pár dní nejdéle úřadující Miss ČR Zuzanu Jandovou (21). Kráska musí nutně na operaci. A hned se začalo živě spekulovat o tom, co je příčinou její hospitalizace. Od plastické operace přes vyříznutí mateřského znamínka až po potrat.

Žádný z těchto katastrofických scénářů Zuzka nepotvrdila. „Jdu do nemocnice, to je pravda, mám to na čtyři dny,“ kývla Misska smutně. Příčinu své návštěvy v nemocnici ale prozradit nechtěla. „Omlouvám se, ale je to hodně choulostivá věc, nechci o tom mluvit,“ řekla smutně. „O plastiku se v žádném případě nejedná,“ dodala však rychle. „Jde na nějaký plánovaný gynekologický zákrok. O potrat ale nejde,“ prozradil nakonec pravou příčinu návštěvy nemocnice zdroj z jejího okolí.

16.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.