Koncert Tiny Turner (69) - Zelenková šla na pánský záchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Koncert Tiny Turner (69) - Zelenková šla na pánský záchod!

Tina Turner i přes svůj věk předvedla neskutečnou show a ohromující výkon.
Tina Turner i přes svůj věk předvedla neskutečnou show a ohromující výkon. (pro Aha! – Tomáš Martínek, Marek Pátek)

PRAHA – Hvězda jménem Tina Turner (69) v pondělí otřásla celou O2 arenou! Její elán a síla stopadesátiminutového vystoupení šokovaly všechny přítomné. A mezi těmi se objevilo i množství známých osobností.

„Já už to nemůžu vydržet, to prostě nejde,“ přešlapovala na koncertu zpěvačka Jitka Zelenková před dámskými záchody. Rozhodla se tedy pro razantní řešení a doslova vlítla na pánské toalety, čímž uvnitř způsobila menší rozruch, ale nakonec se tomu všichni jen zasmáli.

Skvělé vystoupení rockové babičky si nenechala ujít ani nejznámější podnikatelka Ivana Trumpová (60), která opět přiletěla bez svého manžela Rossana Rubicondiho (36), i když při poslední návštěvě vyloučila, že by se rozešli.

Koncert sledovala z VIP lóže se svým tradičním doprovodem – návrhářem Osmanym Laffitou a jeho přítelem Guyem Gheysensem. Na koncertu se objevila i Dara Rolins nebo Petra Janů, která dostala lístek od manžela Michala Zelenky. „Vzal jsem ji sem, aby viděla, že existuje ještě jedna starší zpěvačka, než je ona sama,“ žertoval Zelenka.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.