Dominika Kadlčková: Nová prsa: Ano! Anorektička: Ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika Kadlčková: Nová prsa: Ano! Anorektička: Ne!

Dominika Kadlčková si nechala zvětšit prsa, ale bez pomocí silikonových implantátů.
Dominika Kadlčková si nechala zvětšit prsa, ale bez pomocí silikonových implantátů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Modelka Dominika Kadlčková (19) ukázala svá nová prsa! Přestože zvolila rafinovanou metodu, aby si toho nikdo nevšiml, deníku Aha! se podařilo zjistit, jak si svá ňadra nechala zvětšit.


„Nejsou to silikony, mám tam takový speciální fyziologický roztok,“ chlubila se jedné z kamarádek Dominika. „Tato metoda se praktikuje především proto, že to vypadá více přirozeně, a to nejen na pohled, ale i na omak. Není to však moc vyhledávaný způsob zvětšení ňader,“ tvrdí jeden plastický chirurg.

Své výstavní poprsí přišla Dominika ukázat na první narozeniny internetové televize Boom TV, kde si také stihla i postěžovat na spekulace o tom, že je prý anorektička. „Já že jsem anorektička a že vážím čtyřicet sedm kilo? Tak se na mě podívejte. Když jezdím do Itálie, jsem spíš ještě příliš tlustá, potřebovala bych pět kilo dolů. Ale anorektička opravdu nejsem,“ říká modelka, o které se proslýchalo, že měla intimní vztah s fotbalistou Martinem Feninem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.