Pravda o drogách Sámera Issy - Marihuana ano, kokain ne! A má nemocné srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pravda o drogách Sámera Issy - Marihuana ano, kokain ne! A má nemocné srdce!

Sámer Issa má problémy se srdcem.
Sámer Issa má problémy se srdcem. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Zpěvák Sámer Issa (23) zná konečně pravdu o svém kolapsu před loňskými Vánocemi! Tehdy sebou sekl na děčínské diskotéce a mnozí ho obviňovali z kokainového úletu a předávkování. Zpěvák syrského původu naopak tvrdil, že měli pouze lahev vodky a že mu hodili do pití omamné látky. Výsledek vyšetřování?

Zpěvák Sámer Issa (23) zná konečně pravdu o svém kolapsu před loňskými Vánocemi! Tehdy sebou sekl na děčínské diskotéce a mnozí ho obviňovali z kokainového úletu a předávkování. Zpěvák syrského původu naopak tvrdil, že měli pouze lahev vodky a že mu hodili do pití omamné látky. Výsledek vyšetřování? Sámer není feťák, nikdo ho neotrávil a měl by si dávat pozor na nemocné srdce!

Strážci zákona především zjistili, že Issu nikdo neotrávil. „I policisté mi ale říkali, že se nediví mému podezření. Přece jen se v Česku úspěch závidí. Soudní znalci přičítají můj kolaps vyčerpání organismu. Měl jsem den předtím koncert v překouřeném prostředí, byl jsem dehydratovaný, unavený. Po tom kolapsu mi ale naměřili také jen 0,7 promile alkoholu, což není moc,“ vysvětluje zpěvák, jemuž podle laboratorních výsledků v krvi kolovaly jen stopy po látce THC kvůli kouření marihuany. „Den předtím jsem opravdu kouřil, ale to jsem vyšetřovatelům přiznal. Jsem hlavně rád, že se potvrdilo, že neberu kokain ani jiné drogy, jak mě obviňovali,“ svěřil se nám včera se značnou úlevou Sámer, který očištění svého jména oslavuje na dovolené v Egyptě.

Teď by si ale měl dávat pozor na zdraví. V prosinci při kolapsu mu totiž zapadl jazyk a podruhé bojoval o život v nemocnici, kdy mu lékaři »nahazovali« srdce, jež přestalo znenadání bít. „Tehdy jsem se dvakrát znovu narodil. A beru si z toho ponaučení. Omezil jsem cigarety a už jsem od té doby úplně přestal užívat marihuanu. Budu muset ale ještě na pořádné vyšetření srdce, nechci si se svým zdravím zahrávat,“ dodává na závěr akční zpěvák, který možná kvůli slabému srdci bude muset zvolnit při práci. Hlavně jeho taneční kreace, do kterých zatím dává všechno, už asi budou brzy bohužel minulostí…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.