Pavel Landovský: Pil za volantem a chtěl se prát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pavel Landovský: Pil za volantem a chtěl se prát!

V přestupkovém řízení teď herci hrozí pokuta a může přijít i o řidičák.
V přestupkovém řízení teď herci hrozí pokuta a může přijít i o řidičák.  (: Mediafax.cz, reprofoto TV Prima)

MNÍŠEK POD BRDY - Herec Pavel Landovský (72) se »předvedl« při silniční kontrole. V pátek okolo půlnoci ho zastavila hlídka ve Stříbrné Lhotě u Mníšku pod Brdy. Herec »nadýchal«, sprostě nadával policistům a chtěl se prát s novináři.

Herec nadýchal 0,22 promile. I když se muži zákona snažili situaci vyřešit co nejsmírněji, začal jim herec sprostě nadávat. „Vy jste můj vrah!“ řval na policistu. Stěžoval si také, že má cukrovku a bolavá záda. „Běžte do hajzlu! Nic jsem nepil, to jsou žaludeční šťávy,“ rozčiloval se. Kontrolní zkoušku však odmítl. „Pan Landovský si dal jen jedno malé pivo,“ tvrdil muž, který seděl na místě spolujezdce. Landovský se mezitím vrhl na novináře a snažil se jim zabránit v natáčení. „Vy jste od VB?“ dorážel na policisty. „Tak zakročte. Ať mě to hovno netočí!“ Když ho muži zákona upozornili, že na to mají novináři právo, Landovský je zasypal proudem nadávek a pokusil se kameramana praštit. Televizního reportéra udeřil baterkou a pak ho chytal za mikrofon. „Jak se opovažujete strkat panu Landovskému něco před obličej proti jeho vůli?“ vykřikoval.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.