EXKLUZIVNĚ - Jiří Langmajer: Faltýnová byla moje noční můra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

EXKLUZIVNĚ - Jiří Langmajer: Faltýnová byla moje noční můra!

 (: ara)

Praha – Jako kdyby se mu životem prošla Godzilla! Tak nějak si teď připadá hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Jiří Langmajer (43). „Petra Faltýnová se chová jako kudlanka nábožná. Za chvilku rozkoše smrt,“ svěřil se herec své kamarádce.

Langmajer je rád, že se Petry zbavil. „Petra je ten typ člověka, před kterým prostě neutečete. Nemá žádné zábrany. Jirka to s ní bral zezačátku jen jako dobrodružství, ale ona to prostě vytočila až k šílenství,“ pokračuje hercova známá. „Jirka se o tom nechce moc bavit, to je jasné. Ale ti, co ho lépe znají, si jsou jisti, že ve skutečnosti on dal kopačky Petře. Prostě se jí začal vyhýbat, nebral telefony a podobně.“

Románek s Faltýnovou byla pěkně bolestivá zkušenost a křehké psychice talentovaného herce nijak neprospěla. Langmajer už v minulosti trpěl velkými depresemi, kvůli kterým musel vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc. Herec sám otevřeně přiznává, že už několik let musí užívat antidepresiva.

Faltýnová se podle některých zdrojů vychytrale vrátila k bohatému manželovi Simonu Šteklovi.

Video ze svatby Petry Faltýnové a Simona Štekla

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.