Prima vsadila na 3 Š... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prima vsadila na 3 Š...

Mirek Šimůnek bude na Primě uvádět pořad Nepodceňuj blondýnky.
Mirek Šimůnek bude na Primě uvádět pořad Nepodceňuj blondýnky. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

PRAHA – S příchodem jara televize Prima vyrukuje s několika novými programy. I přesto, že je televize oficiálně oznámí až dnes na tiskové konferenci, deník Aha! vám jako první přináší bližší informace o třech novinkách. Všechny pořady budou pod vedením moderátorů, jejichž příjmení začíná na Š.


Šimůnek, Šiška, Šula

Miroslav Šimůnek (30), Libor Šula (31) a Petr Šiška (43). A teď už jeden po druhém.

Kliknutím zvětšeteNepodceňuj blondýnky! Hezoun Mirek Šimůnek, známý například z filmu Svatba na bitevním poli, v těchto dnech natáčí show Nepodceňuj blondýnky, ve které je obklopen padesáti blondýnami. Má snad některá z nich u lamače dívčích srdcí šanci? „Mám svoji vysněnou dívku – a není blond,“ řekl deníku Aha! Šimůnek s tím, že za tuhle moderátorskou příležitost byl štěstím bez sebe. Diváci jej uvidí každý pátek v hlavním vysílacím čase.

Kliknutím zvětšeteNahá jsi krásná. Tak se jmenuje další »primácká« novinka. Uvádět ji bude kadeřnický mistr Libor Šula. „Pořad není o proměnách. Cílem je podtrhnout krásu v lidech takových, jací jsou,“ prozradil renomovaný kadeřník Šula, v jehož dvou salonech v centru Prahu přijde melír se vším všudy a se střihem na 2100 korun. Navštěvují je ale i tak slavná jména, jako topmodelky Tereza Maxová nebo Daniela Peštová.

Kliknutím zvětšeteNic než pravda. Tento pořad v čele s moderátorem Petrem Šiškou již z obrazovek známe. Nic než pravda však pozmění pravidla. Na otázky na tělo budou moci odpovídat dva partneři, výhry se však načítat nebudou a v momentě, kdy jeden zalže, vypadnou oba. A objeví se zde i další novinka – patroni soutěžících si budou moci vyzkoušet detektor lži, pokud odpoví správně, vyhrají deset tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.