Vlastimil Zavřel alias Jindřich Valšík z Ordinace - Ach bože, ten sex... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vlastimil Zavřel alias Jindřich Valšík z Ordinace - Ach bože, ten sex...

Vlastík Zavřel v době, kdy mu pořádně chutnalo...
Vlastík Zavřel v době, kdy mu pořádně chutnalo... (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

PRAHA – Až donedávna měl herec, dabér a milovník piva Vlastimil Zavřel (54) stejně bodrou a kulatou postavu jako Homer Simpson, kterého namlouvá do češtiny v americkém kresleném seriálu. Teď zčistajasna strašlivě zhubl a jeho okolí divoce spekuluje o důvodech.

Až donedávna měl herec, dabér a milovník piva Vlastimil Zavřel (54) stejně bodrou a kulatou postavu jako Homer Simpson, kterého namlouvá do češtiny v americkém kresleném seriálu. Teď zčistajasna strašlivě zhubl a jeho okolí divoce spekuluje o důvodech. „Vlastík není ten typ, že by hubl kvůli nějaké babě. Snad to není, nedej bože, nějaká nemoc, ale nic jiného mě fakt nenapadá,“ krčí rameny jeden z jeho kolegů. Nemoc ale Zavřel popírá. V jednom má ale kolega pravdu. Kvůli ženské to asi opravdu nebude. Zavřel totiž ženské už dávno zavrhl! Kvůli sexu!

Ten chlap bude bodrý společník, tipli byste si při pohledu na Vlastimila Zavřela, kterého národ zná z role padoucha Jindřicha Valšíka v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Opak je ale pravdou. Ve skutečnosti je Zavřel osamělý morous – celý život bez partnerky, bez dětí...

Může za to sexuální trauma z mládí? Homosexualita? Tu herec popírá. Naopak přiznává, že kdysi chodil s dívkou, která s ním odmítala mít sex a jakýkoliv tělesný kontakt. Podivný vztah bez vášně vydržel celé tři roky, pak si dívka našla někoho jiného – a najednou jí to šlo! „Chodil jsem tři roky se slečnou, která se nechtěla milovat. Nakonec jsem ji poslal za sexuologem a ten jí poradil, ať změní partnera. A ona to udělala,“ prozradil herec v roce 2005 časopisu Ring.

Co se asi zhrzenému mladíkovi tenkrát muselo honit v hlavě? Se mnou to nejde, s jiným ano? Co je na mně špatného? Sexuální trauma se na herci asi podepsalo i do budoucna...
A nebyla to jediná žena, se kterou Vlastík neměl štěstí. „Chodil jsem s dívkou, kterou jsem seznámil se sousedem. Dopadlo to tak, že v den, kdy jsem nastupoval na vojnu, se se mnou rozešla, protože se s ním dala dohromady,“ říká herec a chyby vidí i v sobě.

„Já prostě rád chodím za kamarády do hospody a obě se s tím nemohly smířit. Kdybych mohl vzít ty roky zpátky, snažil bych se ten vztah udržet a udělat mezi hospodou a přítelkyní kompromis. V té době mi ale připadalo, že je všechno v pořádku,“ vzdychá Zavřel.

Zavřelovi u žen nepomáhá ani fakt, že ho na řetězu ještě dnes drží jeho osmasedmdesátiletá maminka, s níž dodnes bydlí! „Nikdy jsem si nemohl domů přivést holky, není to pro mě jednoduché. Nemám svou rodinu a bere mi to kus života. Je to opravdu smutný příběh, kdy je mateřská láska více než silná. Už jsem se s tím ale pomalu srovnal a žádný homosexuál nejsem!“ svěřil se nedávno, když tisk pátral po důvodech jeho samoty. „Maminka mi vaří a hezky se o mě stará, takže mi nic nechybí,“ dodává herec s tím, že manželku nepostrádá.

Smutnou pravdou je, že maminka, která je alfou a omegou Zavřelova života, Vlastíka jednou opustí a on zůstane na světě sám. Že by si to uvědomil a s novou vizáží hledal někoho, kdo mu bude po boku? „Je to z pracovního vytížení a ze stresu,“ zlobí se herec při otázkách na nenadálé hubnutí. A brání se spekulacím o nemoci, kterou by podle jednoho týdeníku měla být cirhóza jater. O žádné zdravotní komplikaci nevědí ani ve štábu Ordinace. „Pan Zavřel o žádné změny v natáčecím plánu nežádal, naopak se na jeho postavu Jindřicha Valšíka diváci mohou těšit ve větší míře než dosud,“ říká mluvčí seriálu Johana Brzobohatá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.