Krbová a Neff trpí - Telefonní teror! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krbová a Neff trpí - Telefonní teror!

Ondřej Neff a Ljuba Krbová mají peklo s uklízečkou, kterou nikdy nechtěli!
Ondřej Neff a Ljuba Krbová mají peklo s uklízečkou, kterou nikdy nechtěli! (Aha! – David Kundrát)

ZVOLE – Herečka Ljuba Krbová (49) a její manžel, spisovatel a publicista Ondřej Neff (62) mají doma peklo! V jistém časopise totiž zveřejnili inzerát na téma »přijme se uklízečka«, jenže spletli předčíslí a místo správného tam dali číslo mobilu, které má shodou okolností právě Krbová.

Herečka Ljuba Krbová (49) a její manžel, spisovatel a publicista Ondřej Neff (62) mají doma peklo! V jistém časopise totiž zveřejnili inzerát na téma »přijme se uklízečka«, jenže spletli předčíslí a místo správného tam dali číslo mobilu, které má shodou okolností právě Krbová. „Takže denně tak šedesátkrát někdo zvoní a uchází se o místo,“ říká Neff.

„Klobouk dolů – já nebyl včera celý den doma, takže první telefonát, který jsem zažil, přišel někdy v osm večer a Ljuba mile odpovídala: »Nezlobte se, ale v redakci to popletli, zavolejte prosím znovu, jenže místo XYP na začátku volejte XYZ na začátku, nashledanou, přeji dobré pořízení.« To jsou nervy – a taky to je síla dobrého srdce!“ dodává Neff. „Každý druhý by byl nevrlý a nadával nebo dělal blbé vtipy typu »přijďte se předvést v Horoucích Peklech, Smrdutá 15 ve čtyři ráno« a podobně,“ chválí manželčinu trpělivost spisovatel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.