Jiří Zonyga přišel o řidičák: Jel jsem přes »kilo« v obci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Zonyga přišel o řidičák: Jel jsem přes »kilo« v obci!

BLANSKO – Vítěz »novácké« pěvecké soutěže X Factor Jiří Zonyga (43) chytá zlozvyky kamaráda Leoše Mareše. Také totiž přišel o řidičák. „V obci jsem neohlídal rychlost a jel víc než stovku.


Za každou hloupost se musí platit,“ povzdechl si včera Zonyga, který je už tři měsíce bez povolení k řízení a vůbec mu to nevadí. „Sice už je potvrzené, že mi ho na začátku února vrátí, ale teď je to lepší. Na koncerty totiž jezdím buď vlakem nebo mě někdo veze, a já si alespoň můžu odpočinout,“ směje se zpěvák, kterého nyní čeká perných několik měsíců. „Na konci dubna bude premiéra muzikálu, kde hraju, a já ještě nemám texty. Takže se to pak budu učit narychlo, a taky se blíží festivaly a moje koncertní turné, a já si vůbec neodpočinu. Jsem tak rád, že jsem teď nebyl moc ve spěchu,“ svěřil se Zonyga, který se před X Factorem živil jako řidič kamionu.


Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.