Miss World Taťána Kuchařová - Neumí se chovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss World Taťána Kuchařová - Neumí se chovat!

Knihu spolu s autorem pokřtili i Ondřej Havelka (vlevo) a Taťána Kuchařová.
Knihu spolu s autorem pokřtili i Ondřej Havelka (vlevo) a Taťána Kuchařová. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Miss World a prezidentka Miss ČR Taťána Kuchařová (21) si uřízla pěkný kus ostudy. Na křest knihy Ladislava Špačka (59) Nová velká kniha etikety dorazila pozdě a následovalo jedno faux pas za druhým.

Křest se v restauraci Mlýnec zpozdil i díky nedochvilnosti Kuchařové. Když konečně dorazila, u vchodu potkala autora knihy Ladislava Špačka, který jí hned několik věcí vytkl. Bývalý hradní mluvčí nejdříve přijal omluvu za zpoždění a pak se mračil i na to, že kdysi nejkrásnější dívka světa vletěla do restaurace první kategorie jako do hospody. Šlak ho ale málem trefil ve chvíli, když se Taťána zařadila po levici svého doprovodu, což je hrubý společenský přestupek. Dáma jde přece vždy vpravo!

„Ale Taťána je jinak dokonalá bytost! Stál jsem u zrodu její kariéry, jezdil jsem totiž s Miss ČR na soustředění a učil tam dívky základy společenského chování,“ řekl Ladislav Špaček.

Na křtu se objevil po boku své přítelkyně Markéty Mališové také Arnošt Lustig (81). A byl opět ve skvělé kondici. „Absolvoval sedm chemoterapií a už je naštěstí v pořádku, dostal se z toho překvapivě rychle,“ komentovala stav slavného spisovatele Mališová. A opravdu: pan Arnošt přes svůj požehnaný věk jen zářil a lichotil všem ženám okolo.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.