Helena a Lucie Vondráčkovy - Zazpívají si společný duet? Naděje tu je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Helena a Lucie Vondráčkovy - Zazpívají si společný duet? Naděje tu je!

Na duet Heleny a Lucie čekají tisíce fanoušků.
Na duet Heleny a Lucie čekají tisíce fanoušků. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek, Josef Mašek)

PRAHA – Dá se znesvářená rodina zpěvačky Heleny Vondráčkové (61) znovu dohromady? Spory, které hudebnický klan rozdělily na dva nesmiřitelné tábory a vyšly najevo, když se Helena proti vůli hlavně bratra Jiřího vdala za Martina Michala (49), mrštily na opačné strany barikády i předtím spřízněné duše – Helenu a její neteř Lucii (28).

Skandální rukopis Martina Michala - 2. díl

Lucie svou uznávanější tetu několikrát napadla i v médiích, ale i přesto možná ještě není vše ztraceno. Podle Michalovy knihy Lesk a špína showbyznysu se zdá, že by mohla vykvést olivová ratolest míru!

Duet tety s neteří

Na povzdych jednoho fanouška, jaká je škoda, že si Helena s Lucií asi nikdy nezazpívají společný duet, totiž Martin Michal ve své zpovědi ze zákulisí světa slavných odpověděl překvapivě smířlivě.
„Nikdy neříkej nikdy,“ prohlásil, čímž naznačil, že za určitých okolností by k tomu mohlo dojít. Snaha by ale musela být na obou stranách, nejen na té Helenině.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Rodinná válka

V okamžiku, kdy se na veřejnost dostala válka mezi Helenou, jejím bratrem Jiřím (58) a jejich otcem Jiřím seniorem (86), která už několik let zuří kvůli necitlivým zásahům obou mužů do Helenina milostného života a vyvrcholila jejich nesouhlasem se zpěvaččiným sňatkem s Martinem Michalem, se na otcovu stranu pochopitelně přidala i Helenina neteř Lucie. Proti své tetě vystoupila i v médiích, kde jí dokonce vyčetla, že od ní nikdy nedostala ani šampon. „Proboha, já sám byl u toho, když jí v Dubaji kupovala náhrdelník za pomalu třicet tisíc korun! Když jí ho Helena nesla, Lucie jen vzkázala, ať jí ho nechá na pokladně v divadle,“ reagoval na to ve své knize Michal.
Jak moc se Lucie od své veleúspěšné tety vzdálila, zopakovala mladá zpěvačka i v pořadu České televize Ta třetí, vysílaném 15. června 2008. „S tetou jsme se setkávali jen na Vánoce nebo někdy o prázdninách, protože Helena je sólistka, která vždycky myslí hlavně na sebe. Není to typ, který by se chtěl pro někoho obětovat nebo pomáhal ostatním, takových sklonů jsem si u ní alespoň nevšimla…“

Helenino trápení

Přesto se zdá, že Martin Michal manželčinu neteř nezavrhl a doufá, že se spor ještě vyřeší. Ví, jak moc Helenu bolí konflikt s otcem, a přestože u bratra Jiřího už iluze ztratil, o zbytek rodiny je, zdá se, připraven bojovat. Ale jak o sporu říká psychiatr Jan Cimický: „Je zapotřebí na obou stranách zapomenout vše špatné, zakopat to pod zem, a na čisté půdě začít pěstovat něco nového. Uvidíme, jestli něco vyroste…“ myslí si psychiatr. Ve smyslu jeho rady Helena své neteři s úsměvem tleskala, když ji mladá zpěvačka loni přeskočila v anketě Zlatý slavík. Její neteř se na ni ale ani nepodívala. Zdá se, že nevraživost je větší z jiné strany než z Heleniny. Kniha Lesk a špína showbyznysu se snaží čtenářům vysvětlit i to, kde se stala chyba a kdo za vše může.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Helena Vondráčková poprvé otevřeně promluvila: Pravda o mých plastikách!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.