Jazzová legenda Vlasta Průchová - Utrápila ji zfetovaná vnoučata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jazzová legenda Vlasta Průchová - Utrápila ji zfetovaná vnoučata!

Jazzová legenda Vlasta Průchová na vnoučata opravdu hrdá nebyla.
Jazzová legenda Vlasta Průchová na vnoučata opravdu hrdá nebyla. (: ČTK)

PRAHA – Doslova peklo prožívala během posledních let svého života zpěvačka Vlasta Průchová (†79). Vinu na tom neměla ani tak její nemoc, jako spíše »podařená« vnoučata. Ta z jejího bytu v pražské Vladislavově ulici udělala feťácké doupě, které nahání strach všem sousedům.

Když byla navíc jejich babička hospitalizována v nemocnici, údajně ji úmyslně stresovali tím, že jí o všem, co se děje v jejím bytě, chodili do nemocnice hrdě vyprávět!

„Poslední roky byly pro Vlastu opravdovým utrpením. To, že děti její dcery, která trpí maniodepresivní psychózou, jedou v drogách, věděla. Hrozně ji to trápilo,“ vzpomíná jedna ze zpěvaččiných sousedek.

Šokující svědectví o potomcích jazzové legendy podává i jeden z lékařů, který se o Průchovou těsně před smrtí staral. „Chodili sem za ní a schválně jí vyprávěli o tom, jak v jejím bytě fetují a zvou si tam bezdomovce. Ona se při tom vždycky rozplakala, a oni spokojeně odešli. Vypadalo to, jako by jí chtěli co nejvíc ublížit,“ řekl deníku Aha! lékař Průchové.

Sousedé z domu, kde Průchová bydlela, nechtějí o vnoučatech zpěvačky vůbec mluvit. „Bojíme se, že by mi něco provedli. Je to tady někdy opravdu o život,“ odmítla jedna ze sousedek. Trochu sdílnější naopak byla prodavačka z obchodu, který sídlí přímo v domě, kde Průchová bydlela. „Feťáků se tady pohybuje opravdu hodně. Vždyť jen kousek odtud je Národní třída, kde je přímo feťácké centrum. Povídá se, že si sem do domu dokonce chodí drogy kupovat. Víc ale nevím,“ tvrdí. Vlasta Průchová zemřela v pátek 16. června v motolské nemocnici ve věku nedožitých osmdesáti let. Její pohřeb se koná dnes ve strašnickém krematoriu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.