Munzarová vykopla manžela! Kvůli herci Trnavskému? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Munzarová vykopla manžela! Kvůli herci Trnavskému?

Důvodem krachu hereckého manželství má být Bářin seriálový i skutečný milenec Martin Trnavský.
Důvodem krachu hereckého manželství má být Bářin seriálový i skutečný milenec Martin Trnavský. (Aha! – Dalibor Puchta, David Kundrát)

PRAHA – V »novácké« Ordinaci se zřejmě dějí pořádná milostná škatulata! Stejně jako v seriálu, tak i v reálném životě se prý milenci stali herci Bára Munzarová a Martin Trnavský (38)!

V »novácké« Ordinaci se zřejmě dějí pořádná milostná škatulata! Stejně jako v seriálu, tak i v reálném životě se prý milenci stali herci Bára Munzarová a Martin Trnavský (38)! Románek má trvat od léta a v poslední době Báru donutil k razantnímu kroku – po šesti letech manželství vyhodila z domu manžela, herce z Pojišťovny štěstí Jiřího Dvořáka.

„Nemůžu mluvit, jsem na natáčení, nezlobte se,“ vyhrkla Munzarová, když jsme jí telefonovali, Trnavský však manželské problémy své kolegyně a údajné milenky potvrdil. „Ale to, že s ní spím v Ordinaci, neznamená, že s ní spím i doma. Spím normálně doma u manželky,“ odmítl Trnavský potvrdit, že příčinou manželské odluky je právě on.

Tomu ovšem odporuje fotografie, kterou má deník Aha! k dispozici a která Martina a Báru usvědčuje. Po skončení jednoho z večírků se odebrali společně domů, a když si mysleli, že je kryje rouška tmy, odhodlali se k vášnivému polibku. Že jsou dvě k sobě těsně přitisknuté postavy opravdu jejich, dokazuje oblečení, v němž pózovali jen krátce před společným útěkem do tmy.

I Trnavského zapírání má své opodstatnění. Už čtrnáct let totiž žije se svou Hankou, jejíž dceru Barboru bere jako vlastní. Podle informací z televize Nova měla Trnavskému hlavu zamotat hlavně sláva a fakt, že se téměř přes noc stal z neznámého herce díky seriálům na Nově sexuálním idolem žen.

Bára si Dvořáka vzala v roce 2002 a narodila se jim dcera Anička. Společně bydleli v nadstavbě domu, který patří Bářiným slavným rodičům – hereckým bardům Janě Hlaváčové a Luďkovi Munzarovi. „Ano, odstěhoval jsem se, ale víc vám neřeknu. Už takhle jsem vám prozradil víc, než jsem chtěl,“ říká schlíple Dvořák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.