Manželé Gottovi - Jejich dcera je občanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželé Gottovi - Jejich dcera je občanka!

Nelly Sofie s rodiči podstoupila vítání občánků.
Nelly Sofie s rodiči podstoupila vítání občánků. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Karel Gott (69) a jeho manželka Ivana (33) absolvovali s pětiměsíční dcerkou Nelly Sofií vítání občánků na Městském úřadě Prahy 5!

Karel Gott (69) a jeho manželka Ivana (33) absolvovali s pětiměsíční dcerkou Nelly Sofií vítání občánků na Městském úřadě Prahy 5!

„Byl to zvláštní pocit sedět tam mezi těmi samými mladými otci,“ smál se po obřadu zpěvák s tím, že nejvíce mu v mysli utkvělo ceremoniářovo přání, ať se zde neobjevují naposledy. Inu, budoucnost ukáže, rozhodně to však pro Karla a Ivanu nebylo vítání prvé. „Už jsem to prožíval s Charlottkou, takže jsem podobné vítání absolvoval podruhé. Předtím se to nedělalo.

S Nelly jsme si to užili, samotné vítání trvalo asi dvacet minut, bylo na něm s námi asi deset dalších párů a na konci jsme dostali pamětní list. Nellinka s ostatními dětmi čile komunikovala, myslím, že se jí to líbilo. Ani nevzlykla. To Charlottka, která na nás čekala doma, tak když jsme odcházeli, plakala. Přitom s námi nejdřív nechtěla jít. To víte, je to malá ženská. Nevědí, co chtějí, dokud to nedostanou,“ žertoval dobře naladěný zpěvák a hrdý otec, který se s Nelly Sofií pochlubil i našemu fotografovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.