Trable Karla Heřmánka: Krouží kolem něj policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trable Karla Heřmánka: Krouží kolem něj policie!

Karel a Hana Heřmánkovi – slavný pár má starostí a průšvihů nad hlavu!
Karel a Hana Heřmánkovi – slavný pár má starostí a průšvihů nad hlavu!

PRAHA – Hvězdný pár herec Karel Heřmánek (61) a Hana Heřmánková (45) má po letech blahobytu fůru starostí! Moderátorka Hana přišla o práci v televizním pořadu Sama doma a divadlo principála Karla má kvůli hádkám divadelníků s pražským magistrátem existenční potíže.


A jeho manželka Hana přišla o práci!

Kvůli ukončenému pronájmu další divadelní scény v Karlových Varech je navíc v hledáčku policistů, kteří mají podezření na korupci úředníků radnice! Kriminalisté prověřují, proč město pronajalo Heřmánkovi tamní divadlo za nevýhodných podmínek, když roční pronájem stál milion korun, patnáct milionů ale dostal od radnice na údržbu a provoz, a veškerý zisk si mohl nechat. „Náš útvar nesmí poskytovat žádné informace o probíhajících vyšetřováních. Ta věc se prošetřuje, ale proti panu Heřmánkovi není vedeno trestní stíhání,“ řekl nám Roman Skřepek, mluvčí Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality. Fešák Hubert si tak může zatím oddechnout, ale slova mluvčího naznačují, že co není, může ještě přijít. Ještě že paní Hance zbyla práce v televizní reklamě na prací prášek, která může rodinu v případě potíží uživit!


Autor: (daz)
Foto Aha – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.