Jágr se vrátil domů bez přítelkyně! Dávají si snad pauzu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Jágr se vrátil domů bez přítelkyně! Dávají si snad pauzu?

Inna Puhajková
Inna Puhajková (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Proč zůstala mladičká Inna Puhajková (21), přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (36), v Americe? Na tím teď uvažuje kdekdo. Do Česka totiž ze zámoří dorazil Jágr sám. Dávají si snad milenci pauzu? Potřebují si jeden od druhého odpočinout?

Proč zůstala mladičká Inna Puhajková (21), přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (36), v Americe? Na tím teď uvažuje kdekdo. Do Česka totiž ze zámoří dorazil Jágr sám. Dávají si snad milenci pauzu? Potřebují si jeden od druhého odpočinout?

Inna si do Ameriky pozvala maminku. Možná se jí potřebuje vyplakat na rameni.. „Užívají si dámskou jízdu. Mají v plánu cestování a nevím, jestli počítají i s Jardou,“ řekl nám kamarád Inny. Už před časem deník Aha! psal, že hokejista drží svou přítelkyni za oceánem ve zlaté kleci. Musela se prý vzdát všech svých aktivit, tady v Česku dokonce po několika letech, kdy byla patronkou soutěže iMiss, skončila. Jágr jí údajně pěkně přistřihl křidýlka! A teď se konečně podařilo »ptáčkovi« uletět. Moc volnosti však Jágr své přítelkyni nedal. „Nebojte se, hned po neděli tam poletím za ní… Na čtyři pět dnů,“ řekl deníku Aha! Jágr, který si v pátek večer užíval pro změnu na pánském večírku v Prostějově.

29.6.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.