Sněženky a machři 2: Duchoslav zaútočil na režiséra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sněženky a machři 2: Duchoslav zaútočil na režiséra!

Režisér Patrik Tauš (se svou přítelkyní Evou Jeníčkovou) se poslední týdny natáčení filmu Sněženky a machři chová podivně.
Režisér Patrik Tauš (se svou přítelkyní Evou Jeníčkovou) se poslední týdny natáčení filmu Sněženky a machři chová podivně.  (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Pokračování filmu Sněženky a machři je v ohrožení. Poslední týdny natáčení totiž komplikuje samotný režisér Patrik Tauš. Za vším zřejmě stojí jeho závislost na drogách.

Pokračování filmu Sněženky a machři je v ohrožení. Poslední týdny natáčení totiž komplikuje samotný režisér Patrik Tauš. Za vším zřejmě stojí jeho závislost na drogách.

„Je úplně labilní,“ tvrdí jeden z hlavních hrdinů Viky Cabadaj, kterého hraje Jan Antonín Duchoslav. „Chybí nám poslední scéna, měli jsme natáčet v krásné lokaci v Alpách, a on se prostě rozhodl, že se mu tam nelíbí, úplně se pomátl,“ řekl deníku Aha! Duchoslav. Scénu na běžkách prý chce točit v Praze, kam se bude muset navozit sníh. „Nedokážeme si to s Evou Jeníčkovou představit,“ pokračuje přerostlý Viky. „Nikdo mu však raději neodporuje, protože je jasné, že už by se to nemuselo nikdy dotočit, a to i přesto, že máme dost peněz,“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.